Vrijgezellenfeest & Birthday Party workshops


Ga je binnenkort trouwen of ben jij in charge over het vrijgezellenfeest, dan biedt The Dance Factory- Voorburg en Nootdorp de ultieme toevoeging aan jullie feest! Ook leuk als surprise birthday party! Natuurlijk kun je deze workshop gebruiken voor diverse doeleinden: Babyshower, vrijgezellenfeest, birthday workshop of gewoon een leuke oppper, het kan allemaal!
 
Wij hebben de workshop om de middag/ avond compleet te maken:

  • Burleske of dans workshop in eigen style naar keuze  van 1,5 uur inclusief
  • Ontvangst met bubbels en non- alcoholische drank
  • Leuke attentie voor de Bride-To-Be/ birthday girl
  • Pauze (sushi) snack en pauze drankje
  • 100% een gezellige dag
                        €24,95 per persoon.

Optioneel bij te boeken: Goodiebags, workshop op eigen locatie

(Vanaf €249,50 ook bij minder als 10 inschrijvingen mogelijk) 

 

Bovenstaand aanbod is ook te boeken met een ander thema zoals een Surprise Birthday Party en dans style is aan te passen naar keuze. Wij kunnen ook de workshop op je eigen locatie geven, hier gelden andere tarieven voor.Boek hier jouw party!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Vrijgezellenfeest ideeen

 

Ben jij bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest en zoek jij ideeen voor een vrouw? Zoek niet verder! Bij The Dance Factory bieden wij de unieke toevoeging aan jouw vrijgezellenavond, namelijk een dansworkshop voor een vrijgezellenfeest. Wij bieden een leuke burleske en strip dans workshop aan van 1,5 uur, ontvangst met bubbels en een kleinigheidje voor de bride-to-be.

 

Je kunt kiezen uit diverse stylen, onze burleske workshop is erg populair. Met een groep meiden kun jij lekker komen dansen in onze studio.