Vrijgezellenfeest Voorburg

Een spetterend vrijgezellenfeest organiseren in de opmaat naar een geweldige huwelijksdag. ben je nog opzoek naar Vrijgezellenfeest workshops in Voorburg of vrijgezellenfeest ideeën in Voorburg regio Den haag? Zoek dan niet verder.

Het vrijgezellenfeest is helemaal ingeburgerd in Nederland. Vrienden verrassen de bruidegom daags voor de bruiloft, vriendinnen, zussen en collega’s overvallen de bruid met een geweldig leuke middag of avond. Wil je een leuk vrijgezellenfeest organiseren in voorburg voor je zus, collega of vriendin die binnenkort gaat trouwen? Bij The Dance Factory bieden wij leuke dansworkshops in elke style, bijvoorbeeld een burleske workshop of een burlesque workshop, of een strip dans workshop. Wij weten wel hoe we de stemming erin kunnen krijgen. Het wordt een geweldige opmaat naar een onvergetelijke huwelijksdag waar hopelijk ook lekker wordt gedanst. Vrijgezellenfeest Voorburg.

 

Een leuk begin van de vrijgezellenavond voor de bruid

 

De aanstaande bruid maakt zich misschien al wat zorgen over haar vrijgezellenavond. Wat zullen haar vriendinnen voor haar bedacht hebben? Toch geen gekke dingen waar ze zich later voor dood geneert? Wil jij gewoon een leuk vrijgezellenfeest met een gezellige dance workshop dan kun je daarvoor terecht bij The Dance Factory in Voorburg. Geen strippers, geen gekke verkleedpartijen. Gewoon een leuke dans workshop van anderhalf uur. Oké, we heten de dames wel welkom met een glas bubbels, dus het kan heel gezellig worden, maar dat hebben jullie zelf in de hand. Tijdens de workshop kunnen jullie je bekwamen in een dansstijl naar keuze. Dat kan streetdance zijn, Burlesque is heel populair, maar misschien houden jullie wel meer van country linedancing een strip workshop of nog iets totaal anders.

 

De perfecte opening van een spetterend vrijgezellenfeest

 

Een dans workshop in Voorburg is de perfecte start van een te gek vrijgezellenfeest. Als jullie de workshop halverwege de middag plannen dan kan er bijvoorbeeld aansluitend worden gegeten  en daarna tot in de kleine uurtjes gedanst in de stad. We adviseren je wel om het vrijgezellenfeest niet op de dag voor het huwelijk te plannen, want dan kan het zomaar gebeuren dat de bruid zich de volgende dag verslaapt. Je wilt vast niet meemaken dat de familie luidkeels ‘Kom uit de Bedstee mijn Liefste” staat te zingen onder haar slaapkamerraam.

 

Een leuke dance workshop onder leiding van een professionele dansdocent

 

Als je een vrijgezellenfeest wilt waar je ook nog wat leuks doet in plaats van alleen maar wijn drinken en kletsen, dan is een dance workshop bij The Dance Factory echt het overwegen waard. Je kunt met een groep vriendinnen onder leiding van een ervaren dans docent de fijne kneepjes van een favoriete dansstijl leren. Dat kan die van de bruid zijn, maar om haar te plagen kan degene die de vrijgezellenavond organiseert ook een stijl kiezen waar ze niet echt wat mee heeft. En misschien is ze na de workshop wel helemaal ‘om’.  Hoe dan ook kunnen jullie dat wat jullie leren tijdens de workshop hopelijk in de praktijk brengen op de huwelijksdag, want daar wordt vast en zeker ook lekker gedanst.

 

Je eigen invulling aan het vrijgezellenfeest in Voorburg

 

Bij The Dance Factory in Voorburg zijn we heel flexibel. We hebben onze eigen ideeën over de invulling van een vrijgezellenfeest en vrijgzellenfeest workshops in Voorburg. Maar als jij het helemaal anders wilt dan zijn we altijd bereid om te zien in hoeverre we daar aan tegemoet kunnen komen. Wat wel belangrijk is: plan je vrijgezellenfeest in Voorburg of omgeving altijd ruim op tijd. We willen je liever niet teleurstellen maar omdat er een ervaren dansdocent aanwezig is moeten we die natuurlijk wel beschikbaar hebben op de dag van het feest. Als je de vrijgezellenavond een geheel eigen invulling wilt geven kun je dit aangeven bij de opmerkingen op het boekingsformulier wat je op de website vindt. We zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke middag / avond van te maken voor de Bride-To-Be. Als haar huwelijk net zo spetterend wordt als het vrijgezellenfeest dan moet het helemaal goed gaan komen. Vrijgezellenfeest Voorburg. 

 

Volg ons op FACEBOOK

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

vrijgezellenfeest workshop voorburg
vrijgezellenfeest workshop voorburg

Locatie

The Dance Factory  - Voorburg

Lydie Platestraat 1

2274 LZ Voorburg

Email: info@tdf-voorburg.nl

Telefoon: 070-753 0689