Danslessen voor iedereen vanaf 1 t/m 100 jaar!

Vanaf 1 jaar bieden wij danslessen in de regio van Den Haag. Denk hierbij aan streetdance, modern Jazz, dancehall, hiphop en vele andere lessen. Wij bieden dans lessen aan voor jong en oud. Wij werken met kleine lesgroepen waardoor we meer aandacht hebben voor elke leerling individueel. Naast onze danslessen op eigen locatie verzorgen wij ook danslessen op locaties in de regio. Onze docenten zijn professioneel en ervaren. Een proefles is altijd gratis, hierna kun je bepalen of je bij ons blijft dansen of toch niet. 

Vier je Kinder of vrijgezellenfeest bij The Dance Factory!

Je feestje vieren met TDF is natuurlijk een heel goed idee! In 2 uur krijgen de kids een dansstijl naar keuze en leren zij een dansshow aan die zij aan het einde mogen opvoeren voor de ouders. Tijdens dit feestje hebben wij ook een pauze met cadeau uitpak moment. Je kunt ervoor kiezen om je feestje in een thema te vieren. Denk aan Jungle, Unicorn, Fortnite of een Disney thema. Wij regelen alles van A tot Z! Wij bieden ook vrijgezellenfeesten en workshops aan!

 

 

Dans workshops  en privé training in Den haag!

Ons team is breed inzetbaar en zo ook voor dans workshops op je eigen locatie en privé lessen. Heb je een (bedrijfs)feestje waar ons team inzetbaar is? Dan is het voor ons geen probleem om naar jullie locatie te komen. Of het nou gaat om een Zumba of zelfs een Country workshop! Ons team is van alle markten thuis! Wij geven ook privé lessen, denk bijvoorbeeld aan een openingsact tijdens je bruiloft of extra dans training in één van onze studio's.

 

 Danslessen in Den haag

Zoek je een dansschool in Den haag, dan ben je bij The Dance Factory aan het goede adres! Wij zijn gevestigd in Voorburg, aan de rand van Den Haag Mariahoeve en de binkhorstlaan in Den Haag. Je kunt bij ons al terecht vanaf 1 jaar. Voor elke leeftijd bieden wij genoeg lessen. Voor jong en oud kun je bij ons danslessen vinden van 1 tot en met 100 jaar! Of je nou kiest voor streetdance, ballet, hiphop, dancehall of kleuter en peuter danslessen, voor danslessen in den haag zit je bij ons aan het juiste adres!

 

Weet je nog niet goed welke dansstijl je wilt volgen? Vraag dan een gratis proefles aan! Onze docenten spreken zowel Nederlands als Engels in onze dansschool in de buurt van Den haag. Al onze docenten zijn professioneel, tweetalig, ervaren en beschikken over een VOG. In onze dansschool hebben wij 2 dansstudio's, een wachtruimte met gratis koffie, thee en water en een kleedkamer. 

 

Met een breed aanbod aan danslessen voor jong en oud is er altijd wel een les die bij je past. Tevens bieden wij voor onze danslessen Den Haag flexibele contracten aan. Zo schrijf je je nooit in voor een jaar maar altijd voor 3 of 6 maanden (dit is afhankelijk van de gekozen les). Hierna kun je maandelijks opzeggen. Wil je tussentijds wisselen van les? Dan is dit mogelijk bij onze dansschool. Hadden we al vermeld dat een proefles altijd gratis is? 

 

Met onze 15-max leerlingen per klas kunnen wij alle leerlingen optimale aandacht bieden en in de vakanties bieden wij ook nog leuke activiteiten aan. Zo hebben wij in de zomer een zomerrooster waar je flexibel lessen kunt volgen. Heb je een OneFit of Class pass abonnement? Ook dan kun je terecht bij onze dansstudio aan de rand van Den haag!