• slide_id-346008
      -

Kids 6 t/m 11 jaar

Tegenwoordig is het niet alleen maar een keuze tussen jazz en ballet. Er zijn zoveel meer dansstylen! Zo biedt the Dance Factory een ruim aanbod aan danslessen voor jong en oud. In de leeftijd 6 t/m 11 jaar hebben wij ook een ruime keuze aan danslessen. Elke les en docent heeft zijn eigen charme en karakter. Voor welke les ga jij? 

Je kunt na de GRATIS proefles kiezen voor een abonnement van €35,- per maand of een rittenkaart voor €11,- per les. Met de rittenkaart dien je elke les te reserveren. Met een abonnement heb je altijd plek, kun je GRATIS mee doen aan vakantie activiteiten. Meer informatie over onze abonnementen en voorwaarden vind je hier. 

Streetdance 

Streetdance, de meest bekendste dansvariant onder kinderen en tieners. Het is een tussenvariant van de ouderwetse jazzdance en hiphop. Lekker dansen op herkenbare nummers uit de top-40. De pasjes herken je uit videoclips zoals die van Beyonce of bekende popgroepen. Plezier staat voorop maar je leert naast leuke choreografieën ook technische vaardigheden.  

Nootdorp:
Maandag 16:00 uur 6 tm 8 jr, 17:00 uur 9 tm 11 jr, 18:00 uur 12+ jr
Woensdag 15:00 uur 6 tm 8 jr, 16:00 uur 9 tm 11 jr ,
Zaterdag 11:00 uur 6 tm 8 jr
Voorburg:
Maandag 16:00 uur 6 tm 8 jr, 17:00 uur 8 tm 11 jr, 18:00 uur 9 tm 11 jr,
Dinsdag 17:30 uur 12+ jr, 18:30 uur 12+ jr niv. 2
Woensdag 15:30 uur 6 tm 8 jr, 16:30 uur 9 tm 11 jr, 17:34 uur 11 tm 15 jr
Donderdag 17:00 uur 8 tm 11 jr, 18:00 uur 12+ jr,
zaterdag 09:30 uur 6 tm 8 jr, 12:15 uur 6 tm 8 jr,
zondag 11:00 uur 6 tm 8 jr

Boys' only class 

De naam zegt het al: een dansles speciaal voor jongens! Omdat in de meeste danslessen voor het merendeel meiden zitten, hebben wij speciaal deze Boys' only class opgericht. Tijdens deze dansles krijgen de heren les in de dansstijlen streetdance, breakdance en hiphop. Stoere dansstijlen waar jongens van houden. Aan het eind van het seizoen treden de kinderen ook nog op in een dansvoorstelling.

Tip: Indien je nog een andere les wilt proberen waar vooral jongens aan mee doen, check dan Breakdance 7+ (dit is technisch wel zwaarder en dit is een leuke les om mee te beginnen)

Nootdorp: Donderdag 16:15 uur leeftijd 4/5 jr, 17:00 leeftijd 6+ jr
Voorburg: Maandag 16:00 uur leeftijd 4/5 jr, 16:45 uur leeftijd 6+, 17:45 uur leeftijd 8+ 

Hiphop 

Tijdens de hiphop les dans je op hiphop en r&b muziek. Deze dansstijl is een stoere, explosieve dansstijl zoals veel wordt gezien in de Amerikaanse videoclips. Het verschil tussen streetdance en hiphop is vaak de muziek keuze en de wat stoerdere dansbewegingen. Er zijn veel verschillende vormen van Hiphop, de docent is hierin altijd bepalend. De Urban les is een combinatie van hiphop, streetdance en hedendaagse nummers. 

Nootdorp: Vrijdag 16:00 uur 6 tm 8 jr, 17:00 uur 9 tm 11 jr
Voorburg:  Donderdag

Klassiek Ballet 

Klassiek ballet is ontstaan in Frankrijk en is de oudste vorm van ballet. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van dans en kan dit door jong en oud worden uitgeoefend. Na de les is het mogelijk om door te gaan met spitzen. Wij bieden dan ook een extra spitzen half uur aan voor gevorderden. Dit is in overleg met de docent. Onze docenten zijn klassiek opgeleid en beschikken over de juiste vaardigheden om de groepen te begeleiden. Er zijn verschillende niveaus bij the dance factory

Nootdorp:
Dinsdag 20:00 uur ballet teens/adutlts
Zaterdag ballet 3 & 4 jr, ballet 5 & 6 jr, 
Voorburg: 
Vrijdag 17:00 uur ballet 7 tm 11 jr, 18:00uur  ballet 12+ jr niv.1., 19:00 uur ballet 12+ jr niv. 2
Zaterdag 11:15 uur ballet 5 & 6 jr, 12:00 uur 7 tm 10 jr

Modern jazz - vanaf 7 jaar

Moderne dans is een vloeiende manier van bewegen. Dit in combinatie met springen, vallen en draaien. Dit gaat vanuit de natuurlijke houding van het lichaam. Allerlei soorten muziek kunnen worden gebruikt. Modern Jazz is een combinatie van modern en jazz. 

Nootdorp: Dinsdag 17:00 uur 8 tm 14 jr, 
Voorburg: - 

Breakdance - vanaf 7 jaar

Tijdens de breakdance lessen leren de kinderen verschillende tricks en dans moves van onze ervaren breakdance leraar. Breakdance is een stoere dansstijl en word veelal gedaan door jongens. Op hiphop en soul muziek leren de kinderen dansbewegingen en trucjes. Deze les is bedoelt voor zowel jongens als meisjes. De basis van breakdance heeft veelal te maken met kracht, vallen en opstaan.

Nootdorp: Donderdag 18:00 uur- 7+ jr all levels
Voorburg: Woensdag 16:30 uur - 7+ jr level 1, 17:30 uur - 7+ jr level 2

Poppin - vanaf 7 jaar

Popping is gebaseerd op de techniek van het snel aanpassen en ontspannen van de spieren, welke ook wel een deel pop of hit wordt genoemd. Daarnaast word de stijl vaak herkend door waves, illusies, slow motions, strutting, tutting en robot achtige bewegingen. Bij popping en locking gaat het om los bewegen van de armen en benen waardoor vloeiende bewegingen ontstaan. Bij deze les in concentratie en doorzettingsvermogen nodig.

Nootdorp: Vrijdag - nog niet gestart, vraag een gratis proefles aan
Voorburg: - 

Showteam - vanaf 8 jaar

Optreden en in de spotlight staan is helemaal jouw ding! Gewone danslessen zijn iets te makkelijk  en je hebt 1 jaar, of meer danservaring. Dan is de showgroep iets voor jou! Je bent lid van een team en treed meerdere keren per jaar op. Je krijgt 2 keer per week les door verschillende docenten, hiernaast mag jij ook nog elke reguliere les volgen op de dansschool. Je wordt getraind in verschillende stijlen en krijgt leuke workshops om jouw danspresentaties te verbeteren. Doorzettingsvermogen is een must en je dient elke les aanwezig te zijn! Voordat je je opgeeft voor de auditie is het nodig dat je goed weet waar je auditie voor doet, mail ons voor de voorwaarden

Nootdorp: - MELD JE AAN VOOR ONS PROMOTIE TEAM
Voorburg: - MELD JE AAN VOOR ONS PROMOTIE TEAM

Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Let op:
hierna dien je nog een abonnement aan te schaffen en te betalen via ideal

Contactgegevens


Geboorte datum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te schaffen na het voltooien van aanmaken account
Zie vervolg stappen in de bevestigings email
Accountgegevens

Boek nu het vrijgezellenfeest


De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek hier direct jouw eerste privé les!


De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek direct jouw workshop


De Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een les


De Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: