Nieuws

Wij openen onze studio's weer per 1 juli!

Vanaf woensdag 1 juli openen wij onze dansstudio in Voorburg en ook onze nieuwste studio in Nootdorp! Dat betekent dat het weekend van 27 en 28 juni en maandag 29 en dinsdag 30 juni  de laatste lessen zijn bij voetbalvereniging Wilhelmus en RKDEO in Nootdorp.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

De handleidingen volgen nog, maar zo is het niet meer mogelijk om met groepen in de wachtkamer te blijven wachten en dienen leerlingen bij de deur te worden afgezet. Leerlingen wordt gevraagd thuis om te kleden en in de studio alleen schoenen te wisselen.  Een aantal lestijden wijzigen met een aantal minuten om zo drukte te voorkomen. 

De reguliere lesuren zullen wij vanaf 1 juli weer hanteren.  

 

Corona-gedoe

De afgelopen maanden duurden een eeuwigheid maar zijn aan de andere kant ook weer voorbij gevlogen. Het nieuws dat we één op andere dag moesten sluiten... het creëren van een online platform met 100 video's en live streams en daarnaast een geschikte locatie vinden om de buitenlessen op te starten... Deze tijden lijken nu gelukkig bijna voorbij en kunnen wij als team weer ons focussen op onze eigen locaties. 

 

Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met ons!

ZOMER ROOSTER & VOORSTELLING

Zoals je vast al wel hebt vernomen gaat onze dansvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg NIET door! Een voorstelling maken voor maar 100 man publiek is niet te doen, dan zouden wij deze voorstelling 15x moeten opvoeren en is financieel niet haalbaar. Daarnaast hebben wij te weinig tijd gehad om voor te bereiden en slaan wij dit jaar de eind show over.

Tijdens de zomer zijn wij, zoals jullie van ons gewend zijn, gewoon open! Je kunt als lid jouw vaste les volgen of via het reserveringssysteem een ander plekje reserveren, dit kan zowel in Nootdorp als Voorburg.  Het stappenplan staat hieronder.

 

Online danslessen reserveren via je persoonlijke inlog en het inhalen van een les

  • Kun je de vast gereserveerde les niet volgen? Dan kun je met onderstaande stappen die week een andere les reserveren in Nootdorp & Voorburg
  • Online inloggen met het bij ons bekende email adres via:  https://thedancefactory.opencontrolplus.com/club_portal
  • Vraag een nieuw wachtwoord aan en check spam filter > dit kan ik ook voor je instellen
  • Druk rechtsboven op  "mijn gegevens" . Hier zie je onderin de gereserveerde lessen staan, kan je die week niet op je vaste les dag? ANNULEER deze les en zoek via het menu "danslessen" een andere dag waar plek is.