Sue Chinda van Dinteren


Sue Chinda is in 2012 begonnen met hiphop (freestyle) en popping. Al snel deed ze mee aan wedstrijden en battles. Zo heeft ze het NK gewonnen en is ze 3e geworden op het EK in Duitsland. Naast het meedoen aan battles geeft ze met plezier danslessen, workshops en optredens. 

 

Hiernaast organiseert ze met haar onderneming ook zelf dance battles. Ze support graag jongen dans talenten met het verder ontwikkelen en de dansscene te verkennen. Sue heeft versteld gestudeerd aan de Urban dansopleiding waar ze zich heeft verdiept in urban dansstijlen. Hier heeft zij veel kennis opgedaan over hiphop dans en draagt dit ook graag over aan haar leerlingen. 

 

Hiernaast is zij afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en is ze binnen de danswereld actief als social media marketeer en content creator. 

 

Tijdens de danslessen wordt er hard gewerkt en staat plezier en het aanleren van techniek centraal. Zowel kids als volwassenen kunnen een proefles aanvragen en volgen. Ben je opzoek naar Hiphop? Dan ben je opzoek naar Sue!