Berfin Pekedis


Docent: klassiek ballet, disney dance, kleuterballet,  ouder en kind dans, workshops op externe locaties en kinderfeestjes

Berfin maakte op vroege leeftijd kennis met klassiek ballet. Op tienjarige leeftijd werd ze toegelaten tot de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium. Later ontdekte zij Jazz en Modern en besloot deze stijlen verder te ontwikkelen. Hier vond zij haar passie voor de moderne dans. In 2014 studeerde Berfin af aan het NOVA college dans in Haarlem als allround danser en dansdocente. Daarbij volgde ze extra training bij het International ballet academy van Varna. Inmiddels heeft Berfin zich ontwikkeld tot een passievolle danseres en dansdocenten met behoorlijk wat ervaring, zo heeft ze verscheidene projecten gedaan met het Nationaal Ballet, de Nationale Opera en de Dutch Don't Dance Division en geeft ze les op verschillende scholen in Nederland.

 

Ook nu blijft Berfin nieuwe stijlen en lesmethodes ontdekken onder het motto 'je bent nooit uitgeleerd' en hoopt dit ook bij The Dance Factory voort te kunnen zetten.  Berfin is de specialist op het gebied van klassiek ballet en traint onder andere ook onze showgroepen. Zij weet op een vriendelijke manier de leerlingen naar een hoger level te tillen.