TDF Team & Vacatures


Freya Coenen

Eigenares & Docent van The Dance Factory - Voorburg

Lessen: Allround dans docent, Streetdance, Showgroepen. High heels, Ouder & Kind dans, Peuter/Kleuter ballet, Hiphop,  Modern jazz, 

 

Freya Coenen is op 4 -jarige leeftijd begonnen met dansen en turnen en is met dansen nooit gestopt. Met 15 jaar is zij begonnen bij een dansacademie in Den haag waar zij in 2009 afstudeerde. Naast deze academie heeft zij de opleiding commerciële economie en een administratieve opleiding afgerond. De combinatie van die opleidingen vond zij erg leuk en leerde zij op zowel zakelijk als creatief gebied nieuwe dingen. Op jonge leeftijd bedacht en organiseerde zij al leuke evenementen voor de omgeving.

 

Met stages en werkervaring in binnen en buitenland van Omniversum en de Haage hoge school tot aan radio stations en dans/model opdrachten voor vele bedrijven en artiesten zoals Feyenoord, de Sugababes, sbs6, Lee Towers, Nijmeegse 4-daagse, Holland Casino en Jochem van Gelder, is zij deze creatieveling van alle markten thuis.

 

Na gedanst te hebben voor veel bedrijven en bekende artiesten heeft zij op 21 jarige leeftijd haar eerste bedrijf opgestart Gloss Entertainment, waarin zij samenwerkt met professionele dansers en zij entertainment levert voor de grootste bedrijven en artiesten in heel Nederland. Waaronder Pathé bioscopen, Talpa, Avrotros en Porsche. Het geven van danslessen aan kinderen en volwassenen bleef altijd één van haar vele passies.

 

Freya zag dat in Leidschendam-Voorburg weinig aanbod en veel vraag was naar danslessen en in 2016 besloot zij daarom The Dance Factory op te richten. Zij beheerst alle dansstijlen die op The Dance Factory worden aangeboden en geeft lessen aan jong en oud. 

 


Florence Rapati

Docent: Klassiek ballet , kleuter ballet en , ouder en kind en disney dans,

Florence wist al vanaf haar 3e jaar dat ze op klassiek ballet wilde. Toen ze bijna 5 werd mocht ze eindelijk gaan dansen. Sindsdien is ze er niet mee opgehouden. Op de balletschool ontdekte ze dat ze auditie kon doen voor het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Door deze opleiding kon zij van dansen haar beroep maken. Met bloed, zweet en tranen volgde Florence daar haar vooropleiding en ging verder op het HBO aan de Nationale ballet academie. Sinds 2008 is ze afgestudeerd als klassiek balletdanseres en danste bij verschillende dansgezelschappen. Na het behalen van pedagogiek en didactiek is zij gaan lesgeven.

 

Florence geeft al sinds 2016 les bij The Dance Factory en is een van onze favoriete docenten van de allerkleinste leerlingen. Op het gebied van klassiek is Florence de specialist en weet zij op een spelende wijs het niveau omhoog te brengen.


Jason Mercera

Docent Dancehall , Afrokids, Showteams, Hiphop

Jason is afgestudeerd aan dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam. Momenteel werkt hij fulltime internationaal als allround danser en choreographer. Hiernaast heeft hij zijn eigen dance agency. Hij heeft samengewerkt met top artiesten waaronder Eva Simmons, Anthony Burrel (danser van Beyonce) Jandino en vele andere shows en artiesten. Jason zijn lessen zijn energiek en zeer uitdagend. Bij Dancehall en Afrodance ligt zijn passie. Jason zal je in zijn lessen motiveren en passioneren.

 

Jason is energiek, aardig en altijd goed voorbereid. Hij tilt zijn leerlingen naar een hoger level.

 


Berfin Pekedis

Docent: klassiek ballet, disney dance, kleuterballet,  ouder en kind dans, workshops op externe locaties en kinderfeestjes

Berfin maakte op vroege leeftijd kennis met klassiek ballet. Op tienjarige leeftijd werd ze toegelaten tot de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium. Later ontdekte zij Jazz en Modern en besloot deze stijlen verder te ontwikkelen. Hier vond zij haar passie voor de moderne dans. In 2014 studeerde Berfin af aan het NOVA college dans in Haarlem als allround danser en dansdocente. Daarbij volgde ze extra training bij het International ballet academy van Varna. Inmiddels heeft Berfin zich ontwikkeld tot een passievolle danseres en dansdocenten met behoorlijk wat ervaring, zo heeft ze verscheidene projecten gedaan met het Nationaal Ballet, de Nationale Opera en de Dutch Don't Dance Division en geeft ze les op verschillende scholen in Nederland.

 

Ook nu blijft Berfin nieuwe stijlen en lesmethodes ontdekken onder het motto 'je bent nooit uitgeleerd' en hoopt dit ook bij The Dance Factory voort te kunnen zetten.  Berfin is de specialist op het gebied van klassiek ballet en traint onder andere ook onze showgroepen. Zij weet op een vriendelijke manier de leerlingen naar een hoger level te tillen.


Jaimy van Domburg

Docent:  allround dans docent, streetdance, kidsdance, ouder en kind dans, kinderfeestjes 

Jaimy komt uit Delft en danst al 7 jaar. Zij is begonnen met klassiek ballet en is vervolgens steeds een stapje verder gegaan. De stijlen die zij na ballet heeft gekozen zijn hiphop, streetdance en showdance. Jaimy heeft voor de start van haar dansopleiding ook 3 jaar in een demo team gedanst onder leiding van Freya.

 

Jaimy is in 2019 afgestudeerd aan de Utrechtse dansacademie waarin zij alles heeft geleerd over het docentschap en uitvoerend danser.  Momenteel werkt Jaimy ook als professioneel danser en entertainer voor Gloss Entertainment en werkt zij met verschillende artiesten en evenementen. 

 

Jaimy geeft danslessen in elke style en alle leeftijden, zo werkt zij bij the dance factory op bijna elke dag van de week en weet zij vele leerlingen aan zich te binden. 

 


Matthijs van Werkhooven

Docent: Modern jazz

 

Matthijs zijn passie voor dansen is op jonge leeftijd begonnen met het volgen van streetdance lessen bij de plaatselijke dansschool waar al snel werd gezegd dat hij aanleg voor dansen had en misschien eens bij Codarts, de havo voor muziek en dans moest gaan kijken. Op aanraden van zijn dansdocent is hij auditie gaan doen en werd hij  aangenomen voor de vooropleiding van Codarts. Vijf jaar lang kreeg hij dagelijks klassiek ballet en moderne dans lessen en kon hij zijn passie samen met zijn havo opleiding combineren wat voor hem

perfect was. Na het behalen van van zijn havo diploma is hij verder gaan studeren aan het HBO van Codarts maar als snel kwam hij er achter dat hij zich zelf als danser op meerdere disciplines wilden ontwikkelen en niet alleen een moderne/klassieke danser wilden zijn. Zodoende is hij  auditie gaan doen voor het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts en heeft hij daar zijn HBO opleiding vervolgd en in 2016 zijn HBO diploma behaald. Na in 2016 afgestudeerd te zijn werkt hij als freelance danser en danst hij in verschillende shows en producties wat varieert van grote concertzalen tot theater tot fashionshows tot tv/film werk. De reden dat hij les ging geven is dat hij zijn passie en liefde voor dans graag over wil dragen aan jonge dansers die hij hopelijk kan stimuleren hun dromen altijd achterna te gaan want als zijn docent nooit had gezegd dat hij eens bij Codarts moest gaan kijken omdat hij aanleg voor dans had was hij misschien wel nooit een danser geworden.

 

Matthijs zijn lessen zijn erg populair, zijn modern jazz lessen zijn uitdagend voor elke leeftijd. Hij blijft elke les vernieuwen en komt met nieuwe passen en oefeningen. 


Marcos van Rossum

Docent: dancefit/zumba, streetdance, boys only, workshops op externe locaties, salsaton en kinderfeestjes

 

Marcos komt uit Utrecht, is ooit begonnen als sportdocent en heeft zijn dansstijlen de laatste jaren uitgebreid naar allround dansdocent. Hij geeft dansstijlen zoals salsa, reggaeton, streetdance, boys only, kids dance en breakdance.

 

Marcos heeft de studie ondernemerschap gedaan en daarnaast ook verschillende sport/dans opleidingen. Marcos heeft nog meer werkzaamheden zo geeft hij workshops aan Basis- en Middelbare scholen, sportscholen, TSO’s en BSO’s.

 

Naast het geven van sport en danslessen is marcos een echte kindervriend, hij geeft wekelijks kinder-dansfeestjes en is ook vaak te vinden om onze externe locaties om workshops te geven. 

 

Hij beschrijft zijn lessen als leerzaam, vol energie, uitdagend en plezierig. 


Dinh-Vu Nguyen

Docent: Breakdance

 

Dinh-Vu ‘DEE’ danst sinds 2005 en heeft ruim 10 jaar ervaring in het lesgeven aan kinderen. In de loop der tijd heeft hij ook veel showcases opgevoerd met diverse crews. Hij is nog volop actief in de competities, zowel in Nederland als in het buitenland. Zo stond hij vorig jaar in de solo finale van Spin-Off in Amsterdam. 

 

In zijn les staat de foundation van breakdance centraal. Denk hierbij aan creatieve opdrachten, uithoudingsvermogen vergroten en karakter ontwikkelen. Dat wordt hard werken maar vooral plezier hebben! 


Kim Pool

Docent: All round dans docent, streetdance zondag, kids swing, streetdance 6 t/m 8 jaar zondag, externe workshops en kinderfeestjes

 

Kim Pool is afgestudeerd aan de HBO dansacademie Lucia Marthas in 2011 in Groningen. Tijdens haar opleiding heeft zij veel stages gelopen in onder andere tv en theatershows als danseres. 

 

Na haar opleiding is zij vertrokken naar Amsterdam en maakte ze deel uit van de musicalproductie 'Saturday Night Fever'/ Stage entertainment als ensemble en understudy. 

 

In New York  volgde ze verschillende dans workshops bij  broadway dance center . Tegenwoordig woont Kim in Rotterdam en is zij al een aantal jaar werkzaam als dansdocent en freelance danseres. Kim werkt ook voor ons entertainment bedrijf Gloss entertainment en is een vaste docent in ons docenten team. 

 

Kim geeft bij ons op zondag vast de streetdance en kids swing lessen, hiernaast werkt zij nog op onze externe locaties en begeleid zij kinderfeestjes. Zij is allround opgeleid, dus van alle markten thuis.

 


Demi van der Drift

Docent: All round dans docent, streetdance, kidsdance, kidsswing, disney dance, kinderfeestjes.

 

Demi studeert aan de Utrechtse Dansacademie en is als Stagiaire begonnen bij The Dance Factory. Momenteel rond Demi haar opleiding af en heeft zij haar eigen lessen. en werkt zij als uitvoerend danser.


Zij danst al 11 jaar lang en heeft altijd aan streetdance/ urban dance gedaan.  In de latere dansjaren kwamen hier ook andere stijlen bij zoals modern, klassiek ballet & jazz. 

 

Demi haar krachten liggen bij kinderlessen, dit omdat zij vriendelijk, zachtaardig is en leerling aan zich weet te binden. Natuurlijk is zij op de hoogte van de laatste hits en is zij ook de ideale docent voor kinderfeestjes. Hiernaast ontwikkelt zij zich steeds meer op het gebied van volwassen lessen en zal zij afstuderen als allround dansdocent en uitvoerend danseres.