• slide_id-347402
      -

Dansschool Nootdorp


Bekijk hier ons ruime dans aanbod in NootdorpThe Dance Factory in Nootdorp, jouw dansschool voor alle soorten moderne dans.  Dansen is gezond. En dat niet alleen, het is ook nog eens heel leuk om te doen. Misschien denk je bij dansen aan de wals die je je oma soms ziet doen op een feestje. Maar dansen is zoveel meer dan dat. Als je naar een moderne dansschool gaat kom je daar al snel achter. Daar ontdek je dat er tientallen soorten dans bestaan, en het ligt er dan maar net aan bij welke vorm van dans jij je het lekkerst voelt. Dansschool Nootdorp.

 

Van klassiek ballet tot streetdance

 

Dansen is één van de breedste sporten die je je kunt voorstellen. Je kunt de danssport op tientallen manieren beoefenen. Houd je van klassieke muziek dan kies je voor klassiek ballet. Maar als dat niets voor jou is dan kun je je ook uitleven met hiphop dance of streetdance. Als je lenig bent en dat zo wilt houden dan is breakdance misschien wel wat voor jou. Jong en oud kan dansen, mensen die beweren dat ze niet kunnen dansen hebben het nooit echt geprobeerd. Een goede dansschool in Nootdorp kan jou laten ontdekken welke soort dans het bete bij je past. Je hoeft echt geen professional te zijn om van dansen te kunnen genieten.

 

Dansen is voor jong en oud

 

Bij de dansschool in Nootdorp hanteren we niet voor niets de slogan dat we dansles geven aan leerlingen van 1 tot 100. Peuters die nog maar net kunnen lopen zijn heel leergierig en het is een uitstekende training voor hun motoriek om al jong met dansen te beginnen. Uiteraard gaat dit spelenderwijs en is er geen prestatiedruk. Als je kind de kleuterleeftijd heeft bereikt en misschien een meer uitgesproken voorkeur krijgt welke soort dans het beste bij hem of haar past kan er worden doorgestroomd naar een andere groep binnen onze dansschool. Wordt het jazz dansen, ballet of stoere streetdance? Gaat jouw knul dansen bij onze speciale boys only groep? We denken graag met je mee.

 

Leer dansen op de manier die jou het beste past

 

Bij onze dansschool in Nootdorp kun je leren dansen op tientallen manieren. Je wordt geplaatst in een groep met leeftijdsgenoten en kunt er dus wellicht ook nog leuke contacten opdoen. Dansschool The Dance Factory organiseert ook leuke dansevenementen waar onze leerlingen aan mee kunnen doen om ook aan anderen hun kunsten te laten zien. Het hele jaar oefen je en leer je steeds beter dansen en aan het einde van het seizoen doe je mee aan een dansevenement van onze dansschool als bekroning op je harde werken. Tijdens deze evenementen worden foto’s gemaakt en die zetten we natuurlijk op onze website zodat jij en ook je vrienden en familie kunnen nagenieten van je prestaties. Hoe leuk is dat?

 

Kom je ook dansen bij onze dansschool in Nootdorp?

 

Denk je er al een tijdje over na om te gaan dansen? Of ben je op zoek naar een leuke dansschool voor je kind waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar het plezier voorop staat? Dan ben je van harte welkom bij Dansschool The Dance Factory in Nootdorp.  Je kunt een gratis proefles volgen van de dansopleiding van jouw keuze om te kijken of het wat voor je is. Als je nog helemaal geen idee hebt welke soort danslessen bij jou passen dan denken we graag met je mee om je een leuke proefles op onze dansschool aan te bevelen. Na de proefles kun je je direct aanmelden voor wekelijkse danslessen. Is het toch niet wat je ervan had verwacht? Dan zijn er verder geen kosten aan verbonden. Dansschool Nootdorp.

 

Wat kun je verwachten van de Dansschool in Nootdorp?

Natuurlijk kun je hetzelfde verwachten als onze huidige locatie in Voorburg. Wij zijn niet voor niks beoordeeld met een 4,8 van de 5 sterren.  Ook de danslessen in Nootdorp staan voor kwaliteit. Onze docenten zijn ervaren en opgeleid. Wij bieden een breed aanbod aan danslessen in Nootdorp en hebben een mooie dansschool in Nootdorp.  

 

Al onze docenten beschikken over een VOG en zijn gelegen aan een mooie locatie in Nootdorp. 

 

Volg ons op FACEBOOK

 

Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Heb je een proefles gevolgd?
Dan heb je al een account.
Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Ben je lid of heb je een proefles gevolgd? Dan heb je al een account, ga hier verder.
Geen account? Volg de stappen hieronder.
Let op: hierna dien je nog een abonnement aan te schaffen en te betalen via ideal
Contactgegevens


Geboortedatum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te betalen via ideal na het aanmaken van het account
Log hierna in om een eerste les te reserveren
Accountgegevens

Boek hier je vrijgezellen feest of Birthday PartyDe Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een privé lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
__ De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek een dansworkshop voor je school, opvang of bedrijf


De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

OptionsDe Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: