ShowteamOptreden en in de spotlight staan is helemaal jouw ding! Gewone danslessen zijn iets te makkelijk  en je hebt 1 jaar, of meer danservaring. Dan is de showgroep iets voor jou!

Je bent lid van een team en treed meerdere keren per jaar op. Je krijgt 2 keer per week les door verschillende docenten, hiernaast mag jij ook nog elke reguliere les volgen op de dansschool. Je wordt getraind in verschillende stijlen en krijgt leuke workshops om jouw danspresentaties te verbeteren. Doorzettingsvermogen is een must en je dient elke les aanwezig te zijn! Vind je de groep heel leuk maar heb je niet voldoende ervaring? Kijk dan eens bij de reguliere danslessen. Naast alle optredens doe je aan het eind van het jaar ook nog mee aan een te gekke dansvoorstelling!

Niveau Les duur Dag & Tijd Docent 
Showteam niv . 1
"SuperCrew"
120 minuten streetdance/ hiphop
60 minuten ballet les
& 1 extra les

Showtraining Dinsdag
17:00-18:30 uur
Ballet Vrijdag

18 of 19 uur

Jason Mercera

Berfin Pekedis

 

Showteam niv. 2
"the Legendz"

120 minuten streetdance/ hiphop
60 minuten ballet les

& 1 extra les

Showtraining
Dinsdag 

18:30 - 20:00 uur
Ballet -
Vrijdag 18 of 19 uur

Jason Mercera

Berfin Pekedis 

Als je lid bent van de showgroep word er het volgende van je verwacht:

- Je kent elke choreografie en bent altijd op de hoogte van wat er in de les is aangeleerd.
- Je mist alleen lessen bij ziekte of belangrijke schoolactiviteiten. Vanaf de maand mei mis je geen enkele les ivm de voorstelling. Mis je een les? Je dient zelf de gemiste info in te halen en de dansen te kennen.

- Mis je 3 lessen of meer? Dan doe je het eerstvolgende optreden NIET mee! 

- Naast je vaste wekelijkse lessen dien je zelf nog een derde les naar wens te volgen. Dit mag zowel in nootdorp als voorburg zijn en dien je zelf voor aan te melden bij de administratie. 

- Je helpt je mede team genoten en bent betrokken bij de groep

- Je beschikt over de benodigde spullen en hebt dit altijd in orde, natuurlijk ben je op tijd voor je lessen, zie hieronder de kleding lijst: 

> Showteam trui, TDF Shirt, TDF pet, zwarte lange broek zonder opdruk, zwart kort broekje zonder opdruk, zwarte sneakers (helemaal zwart), haarspullen en knotspullen, make up basis setje.

Ballet: Knotspullen, zwarte strakke ballet outfit (hoeft geen pakje te zijn), roze ballet schoenen met 2 bandjes. Tijdens de team training op dinsdag, train je in het zwart! 

- Aan het einde van het seizoen beheers je alle dans technieken die dat seizoen van je verwacht worden anders kan je niet door naar volgend seizoen. Presteer je in huidige seizoen niet goed of ben je te veel afwezig, dan word je uit de showgroep geplaatst.

- Bij blessures dien je een afspraak te maken met onze sport fysio die jou/ons adviseert.

- Onze ouders zijn erg betrokken bij de groep, wij hebben onderling veel contact ook betreft carpoolen naar optredens. 

- Je dient beschikbaar te zijn om te helpen bij evenementen en optredens en lessen. Dit is altijd in overleg. 

- Bij deelname aan het showteam geef je goedkeuring voor gebruik van foto en beeldmateriaal waarop jij te zien bent. Deze beelden kunnen ook gebruikt worden als je niet meer deel neemt aan het showteam.

 

* Voor de optredens kan het zijn dat er tickets gekocht moeten worden voor het publiek. Dit is aan de ouders zelf of zij komen kijken. Kosten voor wedstrijden vergoeden wij.

De kosten bedragen €57,- per maand
 Voor deze cursus dient de leerling geselecteerd te worden en dien je minimaal 1 jaar danservaring te hebben. 


Geef je onderaan op voor de auditie op dinsdag 31 augustus en 3 september 2021 in Voorburg


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.