• slide_id-346016
      -

Adults 18 t/m 100 jaar

'Ben ik niet te oud om te dansen', een vraag die wij vaak krijgen van de 18 plussers die graag willen dansen. Nee hoor! Wij bieden een ruim aanbod aan danslessen van 1 t/m 100 jaar en dus ook voor de leeftijdscategorie 18+, 25+ en zelfs 50+! Bij The Dance Factory bieden wij verschillende niveaus aan, zo is niemand te oud om te dansen en kun je altijd op beginnersniveau beginnen. Check het aanbod en vraag bij interesse direct je gratis proefles aan.

Je kunt na de GRATIS proefles kiezen voor een abonnement van €39,- per maand of een rittenkaart voor €11,- per les. Met de rittenkaart dien je elke les te reserveren. Met een abonnement heb je altijd plek, kun je GRATIS mee doen aan vakantie activiteiten. Meer informatie over onze abonnementen en voorwaarden vind je hier. 

Urban Adults / Streetdance & Hiphop

Urban is een mix van hiphop en streetdance. Tijdens deze les dansen we dan ook op R&B, Hiphop, pop en soul nummers. Diverse urban choreografieën zowel lyrical hiphop als uptempo. Indien je vroeger altijd streetdance en hiphop hebt gedanst en dit weer wilt oppakken dan is dit de juiste les om mee verder te gaan! De les is een opbouw van een opwarming, kleine workout, het aanleren van technische stappen en dan werk je wekelijks aan een choreografie. Gek op R&B en urban? Dan is dit echt een les voor jou!


Nootdorp

teens/ adults   maandag 19:00 - 20:00 uur 
*start bij voldoende animo
teens/ adults   woensdag 19:00 - 20:00 uur (urban feminine)
teens/ adults   vrijdag 18:00 - 19:00 uur (hiphop freestyle)
teens/ adults   vrijdag 19:00 - 20:00 uur (hiphop) 

Voorburg

teens/ adults     dinsdag 20:00 - 21:00 uur 
teens/ adults   donderdag 19:00 - 20:00 uur


Latin Urban

De Latin Urban les is een dansles ideaal voor dansers die wel houden van opzwepende muziek en lekkere dans bewegingen. Iedereen kan instromen ongeacht het dansniveau. Bekende reggaeton artiesten zijn daddy yankee, bad bunny en Natti Natascha en zo nog vele anderen. Onze docent is erg enthousiast en betrekt je vanaf begin tot einde in de les. Hij legt de stappen duidelijk uit en werkt wekelijks aan een choreografie.  Ben je gek op latijns-amerikaanse muziek met een goede beat erin, dan is deze les ideaal voor jou! 

Nootdorp

teens/ adults   donderdag 19:15 - 20:00 uur

Voorburg

  
teens/ adults   maandag 19:00 - 20:00 uur

Pilates

Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, focus op het lichaam, geest en coördinatie, ademhaling de basis is. Een goede training op heerlijke muziek die de spieren versterkt maar ook zorgt voor een soepel lichaam.  Het is een bewegingsmethode die in de 20e eeuw is ontwikkeld en dagelijks veel beoefend word. Pilates is momenteel populairder dan ooit.

Nootdorp

teens/ adults   dinsdag 19:00 - 20:00 uur

Voorburg

bij interesse neem contact op via info@tdf-voorburg.nl


Jazz & Bewegen 50+

Dansen en bewegen is voor elke leeftijd. Maar soms gaan de vaste lessen een beetje snel. Speciaal voor de 50-plussers hebben wij een dansles waarbij je nog makkelijk kunt mee doen. In deze les doet u leuke dansen en makkelijke lichaamsoefeningen. Het is een beetje vergelijkbaar met een moderne jazz les waar in veel gedanst wordt op nummers van abba tot aan de hedendaagse top 40. Ben je jonger als 50 en zoek je een rustigere les? Dan kun je hier ook een gratis proefles voor aanvragen.

Nootdorp

bij intesse mail naar   info@tdf-nootdorp.nl

Voorburg

bij interesse mail naar  info@tdf-voorburg.nl


Dancehall

Dancehall is een Jamaicaanse dans en wordt vaak gedanst in clubs het is de hiphop van Jamaica. Sinds een aantal jaar is Dancehall niet meer weg te denken uit de dansscene en is deze les bij The Dance Factory een HIT! Op lekkere tropische nummers worden de lessen gegeven. Een aantal bekende Dancehall artiesten zijn Kevin Lyttle, Sean Paul, Shaggy en Mr. Vegas. De docent is enthousiast en houdt van aanpakken. Zweten in deze les dus!

Nootdorp

teens/ adults   woensdag 20:00 - 21:00 uur

Voorburg

teens/ adults   dinsdag 19:00 - 20:00 uur


Klassiek Ballet & Spitzen

Klassiek ballet is ontstaan in Frankrijk en is de oudste vorm van ballet. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van dans en kan dit door jong en oud worden uitgeoefend. Na de les is het mogelijk om door te gaan met spitzen. Wij bieden dan ook een extra spitzen half uur aan voor gevorderden. Dit is in overleg met de docent. Onze volwassenen klassiek ballet lessen worden door een professional gegeven, de deelnemers zijn gepassioneerd en volwassen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een kids groep mee danst.

Nootdorp: Dinsdag 20:00 uur en spitzenkwartier van 21.00 - 21.15 uur
Voorburg: Vrijdag teens/adults + spitzen tijd - 18:00 uur

Modern Jazz

Moderne dans is een vloeiende manier van bewegen. Dit in combinatie met springen, vallen en draaien. Dit gaat vanuit de natuurlijke houding van het lichaam. Allerlei soorten muziek kunnen worden gebruikt. Modern Jazz is een combinatie van modern en jazz dans op bekende nummers van Ed sheeran, Dua lipa en andere top 40 artiesten. In de les draait het om emotie en uitdrukking met een combinatie van technisch vloerwerk, no worries... onze docent leert je de kneepjes van het vak! 

Nootdorp: Bij voldoende animo start een les
Voorburg: Bij voldoende animo start een les

Dancefit & Zumba

Onze Dancefit les is een leuke dansles waar we ook tijd besteden aan ons lichaam zonder dat je dit daadwerkelijk door hebt. De les is laagdrempelig en makkelijk te volgen. In tegenstelling tot andere lessen, werken wij hier niet aan een choreografie. De muziekkeuze is heel divers, latin nummers maar ook top 40 muziek. Onze docent motiveert je en zorgt voor een positieve sfeer. Vind je de sportschool niks en wil je lekker dansen? Dan is dit echt een aanrader! De gemiddelde leeftijd in deze les is 28+ jaar.

Nootdorp: Donderdag 20:15 uur
Voorburg: Maandag 20:00 uur

House dance

House is een funky dansstijl waar veel met de voeten bewogen wordt. Je kunt house herkennen aan het snelle voetenwerk, veel vloeiende bewegingen en de  heerlijke muziek style

Nootdorp: Vrijdag 19:00 uur (nog niet gestart, mail voor proefles)
Voorburg: - 

Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Let op:
hierna dien je nog een abonnement aan te schaffen en te betalen via ideal

Contactgegevens


Geboorte datum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te schaffen na het voltooien van aanmaken account
Zie vervolg stappen in de bevestigings email
Accountgegevens

Boek nu het vrijgezellenfeestDe Privacyverklaring is van toepassing.

Boek hier direct jouw eerste privé les!De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek direct jouw workshop


De Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
__ De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

OptionsDe Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: