• slide_id-346016
      -

Adults 18 t/m 100 jaar

'Ben ik niet te oud om te dansen', een vraag die wij vaak krijgen van de 18 plussers die graag willen dansen. Nee hoor! Wij bieden een ruim aanbod aan danslessen van 1 t/m 100 jaar en dus ook voor de leeftijdscategorie 18+, 25+ en zelfs 50+! Bij The Dance Factory bieden wij verschillende niveaus aan, zo is niemand te oud om te dansen en kun je altijd op beginnersniveau beginnen. Check het aanbod en vraag bij interesse direct je gratis proefles aan.

Je kunt na de GRATIS proefles kiezen voor een abonnement van €39,- per maand of een rittenkaart voor €11,- per les. Met de rittenkaart dien je elke les te reserveren. Met een abonnement heb je altijd plek, kun je GRATIS mee doen aan vakantie activiteiten. Meer informatie over onze abonnementen en voorwaarden vind je hier. 

Urban / Streetdance & Hiphop

Urban is een mix van hiphop en streetdance. Tijdens deze les dansen we dan ook op R&B, Hiphop, pop en soul nummers. Diverse urban choreografieën zowel lyrical hiphop als uptempo. Indien je vroeger altijd streetdance en hiphop hebt gedanst en dit weer wilt oppakken dan is dit de juiste les om mee verder te gaan! De les is een opbouw van een opwarming, kleine workout, het aanleren van technische stappen en dan werk je wekelijks aan een choreografie. Gek op R&B en urban? Dan is dit echt een les voor jou!


Nootdorp

teens/ adults   woensdag 19:00 - 20:00 uur 

Voorburg

urban/ streetdance   dinsdag 19:00 - 20:00 uur 
urban/ hiphop   donderdag 19:00 - 20:00 uur

Salsa & Bachata 

Een reeds bekende les voor iedereen, is uitleg nog nodig? De salsa dansles is een zeer populaire (van origine) cubaanse dans. Momenteel bestaan er meerdere versies waaronder LA style of de Puerto Ricaanse stijl. De salsa lessen worden voor koppels gegeven. Het is een beginners les waar de salsa stappen voor hem en haar worden uitgelegd. Wie leidt en hoe volg je? Wanneer stap je naar voren en welke ritmes moet je aanhouden? Wij geven je alle handvaten en een heerlijk avond uit met je (dans)partner. Je kunt je aanmelden als koppel. Wil je ook de les volgen maar ben je alleen? Dan raden wij de Brazillian Flow les aan. Naast salsa stappen leer je ook hoe je kunt dansen op Bachata en andere Latijns Amerikaanse muziek stylen. 


Nootdorp

teens/ adults   - 

Voorburg

Salsa   woensdag 20:30 - 21:30 uur 
 


Latin Urban

De Latin Urban les is een dansles ideaal voor dansers die wel houden van opzwepende muziek en lekkere dans bewegingen. Iedereen kan instromen ongeacht het dansniveau. Bekende reggaeton artiesten zijn daddy yankee, bad bunny en Natti Natascha en zo nog vele anderen. Onze docent is erg enthousiast en betrekt je vanaf begin tot einde in de les. Hij legt de stappen duidelijk uit en werkt wekelijks aan een choreografie.  Ben je gek op latijns-amerikaanse muziek met een goede beat erin, dan is deze les ideaal voor jou! 

Nootdorp

teens/ adults   donderdag 19:15 - 20:00 uur

Voorburg

  
teens/ adults   maandag 19:00 - 20:00 uur
Pilates

Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, focus op het lichaam, geest en coördinatie, ademhaling de basis is. Een goede training op heerlijke muziek die de spieren versterkt maar ook zorgt voor een soepel lichaam.  Het is een bewegingsmethode die in de 20e eeuw is ontwikkeld en dagelijks veel beoefend word. Pilates is momenteel populairder dan ooit.

Nootdorp

teens/ adults   dinsdag 19:00 - 20:00 uur

Voorburg

bij interesse neem contact op via info@tdf-voorburg.nl

Klassiek Ballet & Spitzen

Klassiek ballet is ontstaan in Frankrijk en is de oudste vorm van ballet. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van dans en kan dit door jong en oud worden uitgeoefend. Na de les is het mogelijk om door te gaan met spitzen. Wij bieden dan ook een extra spitzen half uur aan voor gevorderden. Dit is in overleg met de docent. Onze volwassenen klassiek ballet lessen worden door een professional gegeven, de deelnemers zijn gepassioneerd en volwassen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een kids groep mee danst.


Nootdorp

Teens/adults  dinsdag 20:00 - 21:00 uur 
Spitzenkwartier  dinsdag 21:00 - 21:15 uur

Voorburg

teens/adults  vrijdag 17:30 - 18:30 uur
spitzenkwartier  vrijdag 18:30 - 18:45 uurModern Jazz

Moderne dans is een vloeiende manier van bewegen. Dit in combinatie met springen, vallen en draaien. Dit gaat vanuit de natuurlijke houding van het lichaam. Allerlei soorten muziek kunnen worden gebruikt. Modern Jazz is een combinatie van modern en jazz dans op bekende nummers van Ed sheeran, Dua lipa en andere top 40 artiesten. In de les draait het om emotie en uitdrukking met een combinatie van technisch vloerwerk, no worries... onze docent leert je de kneepjes van het vak! 

Nootdorp: Bij voldoende animo start een les
Voorburg: Bij voldoende animo start een les

Dancefit / Zumba & Brazillian Flow

Onze Dancefit les is een leuke dansles waar we ook tijd besteden aan ons lichaam zonder dat je dit daadwerkelijk door hebt. De les is laagdrempelig en makkelijk te volgen. In tegenstelling tot andere lessen, werken wij hier niet aan een choreografie. De muziekkeuze is heel divers, latin nummers maar ook top 40 muziek. Onze docent motiveert je en zorgt voor een positieve sfeer. Vind je de sportschool niks en wil je lekker dansen? Dan is dit echt een aanrader! De gemiddelde leeftijd in deze les is 28+ jaar.

De Brazillian flow is nieuw bij The Dance Factory en start vanaf januari 2023 in Nootdorp. Dit lijkt enigzins op Dancefit maar hier worden meer nummers gebruikt van brazillianse afkomst. Denk aan een samba en axe maar het leuke is dat er ook disco nummers of een hiphop song in voor kunnen komen. Lekker dansen en zweten dus! 

Zoek je wel een les met een wekelijkse choreografie en dezelfde muziek style? Kijk dan eens bij Latin Urban of Dancehall


Nootdorp

Dancefit/Zumba Donderdag 20:15 - 21:15 uur
Brazillian Flow Vrijdag 18:30 - 19:30 uur

Voorburg

Dancefit/Zumba Maandag 20:00 - 21:00 uur
Brazillian Flow Woensdag 18:30 - 19:30 uur

Gratis proefles
Lid worden

Winkelwagen

0
artikelen

Login

Wachtwoord kwijt?

Boek hier direct jouw feestje!

Adresgegevens
Gegevens jarige
De Privacyverklaring is van toepassing.

Meld je aan

Let op:
hierna dien je nog een abonnement aan te schaffen en te betalen via ideal

Contactgegevens


Geboorte datum
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Abonnement
Het abonnement dien je nog aan te schaffen na het voltooien van aanmaken account
Zie vervolg stappen in de bevestigings email
Accountgegevens

Boek nu het vrijgezellenfeestDe Privacyverklaring is van toepassing.

Boek hier direct jouw eerste privé les!De Privacyverklaring is van toepassing.

Boek direct jouw workshop


De Privacyverklaring is van toepassing.

Uitschrijven bij TDF


Hou er rekening mee dat de inschrijfperiode van 3 maanden (bij 45 min.) en 6 maanden (bij 60 min. les per week) voltooid moeten zijn. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste van de maand.

Let op: de uitschrijving is officieel na bevestiging door The Dance Factory.

Maakt gebruik van vergoeding via stichting leergeld*
Vestiging*
Neemt nog deel aan de lessen tot eind datum*
Beoordeel ons:*
__ De Privacyverklaring is van toepassing.

Afmelden voor een lesDe Privacyverklaring is van toepassing.

OptionsDe Privacyverklaring is van toepassing.

Gratis proefles

Betalen

Contactgegevens
You can pick up at 2 locations below

Scan QR code: